شما اینجا هستید
دسته‌بندی نشده » دکتر بیرانوندی : برخلاف دیگران معتقد به حذف رقیب از صحنه نیستیم

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: ما به عنوان جریان اصلاح طلب و اعتدال به دنبال رقابت سالم و خدمت هستیم . به گزارش بلوطستان دکتر محمد بیرانوندی در آئین افتتاح ستاد مرکزی دکتر روحانی در پلدختر افزود: معتقدیم باید همه در کنار هم با آسایش و آرامش زندگی کنند و پیرو اندیشه اصلاح طلبی هستیم که خاتمی به عنوان محور آن معتقد به آزادی بیان و تحمل مخالف است.

وی بیان کرد: ما برخلاف دیگران معتقد به حذف رقیب از صحنه نیستیم و دیگران را هم به فعالیت و حرکت در این عرصه توصیه می کنیم. رئیس ستاد مرکزی دکتر روحانی در لرستان ادامه داد: برخی در انتخابات گذشته سلیقه های مختلفی را انتخاب کردند و پیام من به آنها این اسست که بیایید تا در کنار هم در حمایت از دکتر روحانی فعالیت کنیم و من دست بوس و کوچک آنها و اصولگرایان معتدلی هستم که در این مسیر معتقد به تداوم دولت تدبیر و امید هستند.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : در این مسیر چه اصلاح لب و چه اصولگرا فرقی ندارد مهم تداوم مسیری است که باهم انتخاب کرده و باید با هم آنرا تداوم دهیم . وی با بیان اینکه ما تفکر اصلاح طلبی را برای همه ایرانیان می خواهیم ،افزود: مخالف انحصار و انحصارگرایی هستیم و معتقدیم دونل انتخابات ریاست جمهوری نه دوئل دو شخص بلکه دوئل و رقابت دو تفکری است که مردم هر دو تفکر را تجربه کرده اندو می خواهند با مقایسه بین آنها دست به تنتخاب بزنند.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: اهداف کاملا روشن است و در مناظرات نیز هر دو تفکر نظرات خود را ارائه می دهند.وی بیان کرد: یک تفکر بر این باور است که مردم ولی نعمت هستند و قوانین و قطعنامه های بین المللی کاغذ پاره نیستند و در مقابل تفکر دیگری با رئیس جمهور منتخبش اعتقاد به کاغذ پاره بودن قوانین بین المللی و بی اعتنا به قانونمندی در داخل دارند.

دکتر بیرانوندی افزود: نماینده تفکر اصلاحات هر جایی رفت مورد استقبال سردمداران بین المللی قرار گرفت و همه به استقبال او می آمدند و این استقبال نه استقبال از شخص بلکع استقبال از از تفکر ایرانی بود که نمونه آن را در استقبال شیراک از خاتمی دیدیم.

وی بیان کرد: در حوزه فرهنگ و سیاست معتقد به آرامش همه مردم هستیم و اگر فعالیت های دولت را در بوق و کرنا نکرده ایم به این خاطر است که معتقدیم دولت در راستای حفظ امنیت سیاسی و فرهنگی و توسعه اقتصادی وظیفه دارد .

وی گفت: امروز دیگر دهکده جهانی نیست بلکه دهکده جهانی تبدیل به میزگرد جهانی شده ااست و ما نباید در این میزگرد جهانی منزوی باشیم .دکتر بیرانوندی افزود: ریاست جمهوری مرارت های زیادی برای صیانت از فعالیت های مجازی و جلوگیر ی از فیلترینگ مجازی کرد اما امروز داریم ملاحظه می کنیم که چگونه رقبای دولت در این فضا علیه دولت فعالیت می کنند.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : تصویر حضور گرم و پرشور امروز شما مردم نجیب و بزرگ پلدختر تا عمر دارم در ذهنم خواهد ماند و این را برای بازماندگانم نیز خواهم گفت تا دانایی و آگاهی شما مردم در تاریخ ثبت و ماندگار شود.

وی گفت: خوب می دانیم که همه مردم جامعه به یک اندازه از مسائل درک و آگاهی ندارند و شما با حضور گرم امروزتان ثابت کردید درک عمیقی از اوضاع داشته و طبقه الیت جامعه هستید که باید این احساس مسئولیت ویژه را به سایر افراد جامعه نیز منتقل کنید.بیرانوندی تصریح کرد: وضعیت امروز خوب است اما یک رای اضافه اعتبار و عزت بیشتری را نصیب مردم لرستان خواهد کرد و باید موظف به صیانت از حقوق ملت شریف ایران باشیم.

در حاشیه این مراسم می خوانید:

کرامت خانی پور رئیس ستاد مرکزی دکتر روحانی در پلدختر ضمن انتقاد از ردصلاحیت غیرقانونی دو عضو اصلاح طلب شورای شهر پلدختر از دکتر بیرانوندی به عنوان نماینده اصلاح طلبان لرستان خواست پیگیر وضعیت ردصلاحیت آنها باشد و از حقوق مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی دفاع کند.وی تصریح کرد: آکسونیان و رفیعی دو اصلاح طلب و محبوب مردم پلدختر هستند ،رفیعی عضو خانواده معظم شهدا و خانم آکسون نیز اصلاح طلب و هر دو عضو شورای شهر هستند که به جرم عدم همسویی با یک جریان سیاسی رد صلاحیت شده اند.

خانی پور از برخی انتصاب های دولت در شهرستان انتقاد کرد و گفت: امروز اگر از آن اننتصاب ها که برخی آنها را اعتدالی می دانستند در جمعیت حضور دارند بیایند و خود را به آقای دکتر بیرانوندی ریاست ستاد مرکزی دکتر روحانی نشان دهند و بگویند ما حامی دولت هستیم.وی گفت: برخی مدیران منصوب با برچشب اعتدالی در پلدختر حامی دولت نیستند و هم اکنون در خانه‌هایشان نشسته‌اند.

غلامرضا نصیری – مرتضی رفیعی –محمد سعیدی فر-علی امیدی_ فرزاد حیدری- محمد مرادی پور – فرشاد فروغی – جمشید جمشیدی – حسن اسدی – مصطفی ایمانی – فضل اله بابایی- مسلم فاضلی  و فرهاد “کرم اله”  نظری از کاندیداهای شورای شهر پلدختر بودند که در این همایش حضور داشتند.

درویشعلی بخشی وند رئیس ستاد احزاب اصلاح طلب حامی روحانی اردشیر مراید دبیر حزب مردم سالاری پلدختر -صحبت اله دستیاری رئیس حزب اعتدال و– برزو نیازی رئیس ستاد مردمی دکتر روحانی در پلدختر – علیرضا افتخاری – حمید بهاروند – فریدون کاوه نیز از جمله چهره های حقیقی شاخصی بودند که در این همایش حضور داشتند.

افتخاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب و عضو حزب مردم سالاری پلدختر در سخنانی به تشریح دسستاوردهای دولت در عرصه های مختلف پرداخت و گفت: دستاورد دولت در عرصه سیاست خارجی منتج به برجام و پذیرش حق ایران در قضیه هسته ای شد اما در دولت گذشته متاسفانه با بی تدبیری آن قطعنامه ها را کاغذ پاره و تحریم های ظالمانه ای علیه ملت ایران وضع شد.

  1. مصطفی شکری -جهت درج

    معجزه «احمدی» و دولت «روحانی»
    محمود احمدی نژاد سیاستمدار ایرانی متولد سال ۱۳۳۵ گرمسار است که سیاست و اقتصاد ایران را برای بیش از یک دهه تحت تاثیر خود قرار داده است.
    احمدی نژاد سلسله مراتب پیشرفت را از معاونت فرمانداری در ماکو – شهری در استان آذربایجان غربی- در دهه شصت شروع کرده است. وی سپس به عنوان فرماندار خوی معرفی شد و دیری نپایید که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۲ که به عنوان مسئول ستاد انتخاباتی نارمک تهران آیت الله هاشمی رفسنجانی فعالیت داشت به عنوان استاندار استان تازه تاسیس اردبیل معرفی شد. احمدی نژاد پس از پایان دولت هاشمی و روی کار آمدن دولت اصلاحات از صحنه مدیریت اجرایی کنار رفت و بیشتر به امور دانشگاهی خود در دانشگاه علم و صنعت پرداخت.
    وی در سال ۱۳۷۸ در انتخابات مجلس ششم شرکت کرد و در لیست اصولگرایان و در کنار افرادی مانند هاشمی رفسنجانی، علی لاریجانی و حداد عادل و… قرار گرفت و «جملگی» از ورود به مجلس ششم بازمانند!
    احمدی نژاد پس از شکست در انتخابات مجلس ششم، این بار خود را در سال ۱۳۸۲ و به عنوان کاندیدای شورای شهر تهران در معرض رای مردم قرار داد که باز هم با «عدم رای اعتماد مردم» مواجه شد. اما پس از پیروزی ائتلاف آبادگران (اصولگرایان) در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، احمدی نژاد با چانه زنی و حمایت برخی افراد سرشناس اصولگرا مانند مهدی چمران به عنوان شهردار تهران انخاب شد و ۲ سال این عنوان را برای خود حفظ کرد.
    احمدی نژاد با طی این سلسله مراحل توانست خود را به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ برساند. وی تا به اینجای کار فقط برای برخی از مردم چند شهر شناخته شده است، مردم ماکو و خوی و استان اردبیل. و تا حدودی هم مردم کلان شهر تهران.
    احمدی نژاد چند ماه قبل از اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری نهم از هاشمی رفسنجانی کسب اجازه می کند و آیت الله (که در آن موقع خود بنای حضور ندارد) به احمدی نژاد می گوید شما هم باشید چه ایرادی دارد. البته قطعاً در آن شرایط، آیت الله اصلاً به دید رقیب به احمدی نژاد نگاه نمی کند و حتی فکر هم نمی کند که وی مورد تایید شورای نگهبان قرار بگیرد.
    تبلیغات احمدی نژاد در آن انتخابات هم چندان در بین سایر کاندیداها قوی ظاهر نمی شود. بالعکس، تبلیغات هاشمی رفسنجانی و مصطفی معین و تا حدودی کروبی و قالیباف قوی و هدفمند شکل می گیرد. اما و اما در عین ناباوری محمود احمدی نژاد پس از آیت الله هاشمی رفسنجانی در رتبه دوم آراء قرار می گیرد و به دور دوم انتخابات می رود.
    اصولگرایان در دوم انتخابات متحد شده و در مقابل هاشمی رفسنجانی، احمدی نژاد را عَلم می کنند و با توجه به رای منفی آیت الله هاشمی رفسنجانی در آن زمان، سیل آراء به سمت محمود احمدی نژاد «ناشناخته» سرازیر می شود و آن موقع بود که مردم ایران «محمود احمدی نژاد» را در قامت «رئیس جمهوری اسلامی ایران» شناختند.
    «دیده شدن پول نفت بر سر سفره‌های مردم» یکی از شعارهای انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد بود. وی در اولین سخنرانی پس از پیروزی در انتخابات باز هم وعده دیده شدن پول نفت بر سر سفره مردم را اعلام کرد. وی گفت که صنعت نفت ایران در اختیار یک «خانواده خاص» است که در جریان انتخابات از آن به نفع خود سوءاستفاده کرده‌اند. او شفاف‌سازی صنعت نفت و گاز ایران و مبارزه با مافیا را از اهداف خود اعلام کرد و گفت: «فضای حاکم بر قراردادهای (نفتی) ما در زمینه تولید و صادرات روشن نیست. ما باید آن را شفاف سازیم».اما او هیچگاه آنچه را که مافیای نفت می‌نامید روشن نساخت!
    اکثر سخنان احمدی نژاد همین گونه بود. وی که ابتدا خود را به عنوان «سردار» مبازه با فساد معرفی کرده بود، هیچگاه فسادی را برملا نکرد. حتی پس از پایان دولتش مشخص شد که دولت های نهم و دهم در شکل گیری فساد سازمان یافته و بی سابقه در طول تاریخ جمهوری اسلامی رتبه اول را به خود اختصاص می دهند. این فساد به شکلی بود که حتی دامان «معاون اول» رئیس جمهور و برخی از وزرا و مقامات ارشد دولت را هم می گرفت!
    محمود احمدی نژاد در ابتدا در دل بسیاری از علما جا باز کرد و مورد تفقد و حمایت شدید ایشان قرار گرفت. در آن شرایط محمود احمدی نژاد آنچنان مورد حمایت همفکران قرار گرفته بود که همسر غلامحسین الهام وزیر دادگستری وقت و سخنگوی دولتش با انتشار کتابی محمود احمدی‌نژاد را «معجزه هزاره سوم» نامید!
    احمدی نژاد ادبیات جالب توجه خودش را هم داشت: این ممه را لولو خورد، آبُ بریز همون جا که میسوزه، خس و خاشاک، قطعنامه دان و… گوشه ای از ادبیات «رئیس جمهور اسلامی» ایران بود. ادبیاتی که چندان مورد پذیریش طبقه فرهیخته و دانشگاهی جامعه ایران قرار نمی گرفت.
    احمدی نژاد در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری هم با توجه به ایجاد شرایط مناظره های دو به دو، با مهارتی خاص توانست صحنه انتخابات را به یک دو قطبی شدید تبدیل کند. انتخاباتی پر هیجان و پر حاشیه که حدود ۴۰ میلیون ایرانی در آن شرکت کردند.
    در آن انتخابات پرونده سازی، دروغ پراکنی و هتک حیثیت افرادی که درهیچ دادگاه صالحی محکوم نشده بودند «رونق» بی سابقه ای داشت. به هر حال احمدی‌نژاد در ۱۳۸۸، در انتخاباتی پرمناقشه با ۲۴ میلیون و ۵۹۷ هزار رأی و در مجموع ۲۹٪ درصد اختلاف نسبت به نامزد بعدی، میرحسین موسوی، پیروز اعلام شد و برای دومین بار به ریاست جمهوری رسید.
    شرایطی سهمگین و تیره پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ شکل گرفت. فضای که در آن شرایط برای حذف نیروهای «استخوان دار» اصلاح طلب شکل گرفت و بسیاری از این نیروها طعم حبس و زندان را کشیدند. بی برنامه گی و بروز مسائل و مشکلات اقتصادی هم یکی پس از دیگری در این دوره عیان شد. در سیاست خارجی هم «ماجرا جویی» های احمدی نژاد موجب شده بود که ایران تحت منشور هفتم سازمان ملل متحد قرار بگیرد و تحریم های فلج کننده و ظالمانه ای بر علیه کشور تحمیل شود.
    این شرایط به گونه ای بود که در پایان دولت دوم احمدی نژاد کشور در آستانه ورشکستی قرار گرفته بود. اما مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، در یک حرکت ملی و در پاسخی کوبنده به «افراطی گری و بی ثباتی» که محمود احمدی نژاد در طول ۸ سال در سیاست و اقتصاد ایران ایجاد کرده بود ، حسن روحانی را به ریاست جمهوری انتخاب کردند.
    *دکترای اقتصاد بین الملل و رئیس «کمیته تحقیق و پیمایش ستاد مرکزی دکتر روحانی» در لرستان

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

بلوطستان | نشریه خبری _ تحلیلی بلوطستان