شما اینجا هستید
طب سنتی » ماء الجبن (آب پنیر)

 
 
دانلودماء الجبن (آب پنیر)
دارویی است ضد سودا و پاک کننده اخلاط فاسد خون و کبد، برای برطرف شدن لکه های پوستی بدن و صورت به غایت مفید است. در درمان بیماریهای وسواس- اضطراب- واریس- بواسیر – افسردگی- حساسیت پوستی- پسوریازیس- بوی بد دهان- آکنه و جوش صورت – یبوست مزمن- خارش پوستی- شوره سر- دردسیاتیک- شقاق و شماری دیگر از بیماریهای صعب العلاج مجرب است.
شیخ الرئیس ابو علی سینا می فرماید: در تمام طب هیچ مقوله ای را به اندازه این دو فراموش شده نیافتم: اول حجامت و سپس ماء الجین…
دستور آماده سازی و صرف ماء الجبن:
یک لیتر شیر طبیعی گاو( نه شیر پاستوریزه حاوی مواد شیمیایی و کم خاصیت) را بجوشانید. قدری که خنک شد، یک استکان سرکه یا آب لیموی خانگی(طبیعی) به آن اضافه کنید. یک ساعت بماند و سپس داخل کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری کنید. این آب ماءالجبن نامیده می شود. با شکم پر آن را میل کنید میتوانید کمی عسل به ان بزنید( یکبار بهتر است و اگر نشد در ۲ وعده میل کنید) پس از صرف آن حالت اسهال ایجاد می گردد که کاملا طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن است و روز بعد یک کیلو شیر جدید تهیه و جوشانده شود و… این دستور برای بیماریهای مزمن ۴۰ روز باید استفاده شود.
نکته: نمک به آن اضافه نکنید. پس از گرفتن آب ،می توانید پنیر را جداگانه مصرف کرد.
نکته: همراه ماء الجبن خوردن لبنیات – غذاهای سنگین و غلیظ – شیرینی جات و ترشی ها ممنوع است.
نکته:ماء الجبن دستور مصرف دیگری دارد که به شکل تنقیه می باشد. در بیماریهای کبدی نظیر نارسایی کبد- سیروز- هپاتیت- کبد- یبوست- مزمن- سنگ صفرا و اکثر بیماریهای پوستی و … کاربرد دارد. این روش(تنقیه با ماء الجبن) درمان تخصصی است وباید پزشک متخصص طب سنتی آن را تجویزکند.

  1. احمد

    با سلام
    با سپاس از استاد گرامی و خسته نباشید به اهالی بلوطستان

  2. علی محمد زال پور

    آموزنده و مفید… ممنون از آقای قبادی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

بلوطستان | نشریه خبری _ تحلیلی بلوطستان