شما اینجا هستید
دسته‌بندی نشده » لرستان جزء استان‌های اول تا پنجم حادثه خیز کشور است

استاندار لرستان از کوتاهی برخی دستگاههای استان در جریان سیلاب اخیر انتقاد کرد و از ادامه جستجوها برای یافتن اجساد قربانیان حادثه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، استاندار لرستان از کوتاهی برخی دستگاههای استان در جریان سیلاب اخیر انتقاد کرد و از ادامه جستجوها برای یافتن اجساد قربانیان حادثه خبر داد. هوشنگ بازوند  در جلسه ستاد حوادث استان لرستان با اشاره به وقوع سیلاب اخیر در لرستان و سقوط دو دستگاه خودرو در رودخانه اظهار داشت: از این حادثه باید درس بگیریم و نقاط ضعفی که داشته ایم را جبران کنیم. وی با بیان اینکه کشور ایران یک کشور حادثه خیز بوده و جزء ۱۰ کشور بلاخیز دنیا محسوب می شود عنوان کرد: استان لرستان نیز جزء استانهای اول تا پنجم حادثه خیز در کشور محسوب می شود.

استاندار لرستان با اشاره به موقعیت توپوگرافی لرستان بیان داشت: اگر در یک روی سکه خشکسالی را در استان داریم در روی دیگر سکه نیز سیلاب خود را نشان می دهد. بازوند با اشاره به حضور در محل وقوع سیلاب طی چند روز گذشته تصریح کرد: در این بازدیدها احساس کردم که حضور همه اعضا ستاد حوادث در این محل بسیار کم رنگ است.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاههای ستاد حوادث استان باید در محل وقوع این حادثه حضور می یافتند گفت: متاسفانه حضور دستگاههای عضو این ستاد در این منطقه حضوری کم رنگ بود که جای گلایه دارد. استاندار لرستان بیان داشت: باید مدیران این حوزه خود را به محل رسانده و در آنجا حضور می یافتند چرا که ممکن بود با فکر و راهکاری از سوی آنها مسیر کار تغییر یپدا می کرد. بازوند با تاکید بر اینکه متاسفانه نیروهای هلال احمر خوب تجهیز نشده بودند عنوان کرد: باید هلال احمر استان خود را به امکانات لازم تجهیز کند و در این راستا مجلس امسال هزار میلیارد تومان برای هلال احمر در نظر گرفته که استان نیز باید اقدامات لازم را برای دریافت این اعتبارات انجام دهد.

وی همچنین از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی لرستان انتقاد کرد و گفت: نباید خیلی راحت مرکز درمانی این بخش نسبت به ارجاع بیمار یکی از این خودرو ها به خرم آباد اقدام می کرد. استاندار لرستان با تاکید بر تجهیز مراکز درمانی استان عنوان کرد: شاید اگر مرکز درمانی این منطقه امکانات لازم را داشت این اتفاق برای سرنشینان این خودرو رخ نمی داد. بازوند با تاکید بر ارائه گزارشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در رابطه با علت ارجاع این بیمار به خرم آباد تصریح کرد: اگر این بیمار قابل مداوا در این مرکز بوده چه دلیلی وجود داشته که آن را به خرم آباد ارجاع بدهند. وی همچنین از حضور ضعیف اداره کل راه و شهرسازی استان در صحنه این حادثه انتقاد کرد و گفت: حضور این اداره خیلی ضعیف بود این در حالیست که باید این اداره کل اقدام به انتقال بیل مکانیکی، لودر و امکانات لازم در این منطقه می کرد.

استاندار لرستان همچنین بر ضرورت اعلام اداره کل شهرسازی استان استان به پیمانکاران استان برای در اختیار گذاشتن امکانات خود در این مواقع تاکید کرد و ادامه داد: همچنین معاون عمرانی استانداری لرستان نیز موضوع وضعیت پل این منطقه را در شورای فنی مطرح و اگر نیاز است نسبت به بازنگری و اصلاح این پل اقدام کنند.

بازوند با بیان اینکه نقشه ها و برآورد اعتباری لازم برای اصلاح این پل ظرف ۱۵ روز آینده آماده شود عنوان کرد: همچنین مشاور این پل نیز ولو اینکه ۲۰ سال پیش نسبت به طراحی آن اقدام کرده نیز شناسایی و پاسخ لازم را در رابطه به نواقص این پل بدهد و مقصر حادثه به دادستانی برای برخورد ارجاع شود. وی همچنین بر ضرورت بازبینی سایر پل های استان تاکید کرد و گفت: همچنین دستگاههای اجرایی استان تا اوایل هفته آینده اقدام به برآورد خسارات وارد شده بر اثر این سیلاب کنند استاندار لرستان با بیان اینکه هنوز دو جنازه این حادثه پیدا نشده است عنوان کرد: خانواده های آنها از ما توقع دارند که نسبت به پیدا کردن آنها اقدام کنیم. بازوند با تاکید بر اینکه برای پیدا کردن این اجساد از استانهای همجوار و تهران نسبت به اعزام گروههای تجسس درخواست شود عنوان کرد: همچنین مدیریت بحران استان از وزارت کشور بخواهد که به استانهای دیگر اعلام کند برای پیدا کردن جنازه ها به ما کمک کنند. وی همچنین به موضوع آبگرفتگی در سطح شهرهای استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه آبگرفتگی در سطح شهرهای های ما به خصوص خرم آباد خیلی زیاد است.

استاندار لرستان با بیان اینکه متاسفانه در گذشته هیچ گونه مطالعه ای در رابطه با آبهای سطحی شهرهای استان صورت نگرفته است عنوان کرد: زمانی که آبگرفتگی در سطح  شهرها رخ می دهد افکار عمومی عصبانی می شوند و توقع دارند بابت هزنیه های شهر نشینی که پرداخت می کنند خدمات دریافت کنند. بازوند با تاکید بر اینکه در این راستا شهردارهای سطح استان به خصوص خرم آباد ظرف ۱۵ روز آینده نسبت به ارائه طرح ضربتی برای جلوگیری از آبگرفتگی در نقاطی که بیشترین مشکل وجود دارد اقدام کنند گفت: همچنین طرح بلند مدت این موضوع نیز تا پایان امسال تدوین تا در سال آینده نسبت به اجرای آن اقدام شود.

  1. بلوط

    سخنگوی سازمان امداد ونجات گفت: ۲ تیم تخصصی جست‌و‌جو در سیلاب از استان‌های کرمانشاه و همدان روز گذشته برای یافتن ۲ گمشده سیل هفته گذشته درخرم‌آباد اعزام شدند.
    به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و ارتباط مردمی جمعیت هلال‌احمر، حسین درخشان یا اعلام این که جست‌و‌جوها برای یافتن یک معلم و راننده‌ای که در سیل دوشنبه گذشته لرستان مفقود شده بودند ادامه دارد، توضیح داد: عملیات جست‌و‌جو از ۲۸ مهر آغاز شده و از میان ۵ نفر از مفقود شدگان، جسد ۲ دانش‌آموز و ینفر بزرگسال همراه آنها پیدا شد.
    وی با اشاره به این که هنوز معلم مجتمع آموزشی و راننده پراید پیدا نشده‌اند، اظهار کرد: بر این اساس روز گذشته ۲ تیم تخصصی جست‌و‌جو در سیلاب شامل ۸ نجاتگر از استان‌های کرمانشاه و همدان برای ادامه جست‌و‌جوها به لرستان اعزام شده‌اند.
    سخنگوی سازمان امداد ونجات گفت: تا کنون بیش از ۱۹ تیم امدادی اعم از ۲۲۵ امدادگر و نجاتگر همراه با مردم محلی در حال جست‌وجو برای یافتن ۲ گمشده در سیلاب هستند و ارزیابی‌ها را از رودخانه کشکان تا پلدختر ادامه دادند.گفتنی است کاییدی نماینده پلدختردردیدارباالهیاری معاون پارلمانی جمعیت هلال احمربرلزوم تششدیدعملیات جستجوی اجسادقربانیان واعزام نیروها مجهزتربه منطقه تاکیدداشته است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

بلوطستان | نشریه خبری _ تحلیلی بلوطستان