شما اینجا هستید
دسته‌بندی نشده » موسم انتخابات و وعده های همیشگی

چند صباحی است انتخابات مجلس شورای اسلامی بیش از هرچیزی رخ نمایی می کند و هر چه به اسفند ۹۴ نزدیک تر می شویم طبق معمول و انتخابات گذشته، مصاحبه ها، فاتحه های انتخاباتی و حضور و ظهور نامزدهای انتخاباتی در مراسم های مذهبی بیشتر می شود.
در این میان نامزدهایی که دستشان به وزارتی ، نهادی ، سازمانی یا اداره ای می رسد ، جد و جهد می کنند با گره گشایی از مشکلی و یا مشکلاتی ، دلهایی را به دست آورند تا شاید اکثریتی از رای را جمع آوری کنند.مردم نیز با انگیزه های متفاوتی به آزمون انتخابات نگاه می کنند . گروهی باندی و جناحی حرکت می کنند و هرگز توجهی به عملی شدن شعارهای انتخاباتی و صدق و کذب ها ندارند .
برخی نیز به حدی از کنار نعش شعارهای برزمین مانده گذر کرده اند که هیچ وعده و وعیدی را (از هرکسی و با هر لباسی که باشد) به فال نیک نمی گیرند.این گروه از افراد شرکت در انتخابات ها را بی فایده و یا داری فایده آنهم فقط برای افراد خاصی می دانند.
یا للعجب فصل انتخابات که می شود منازل و کوچه و خیابان ها سرشار از شعارها و وعده های انتخاباتی می شود. بسیاری از نامزدهای انتخاباتی با آوردن واسطه ها ی فراوان و متنوع رای توده های مردم را خواستار میشوند ولی چون (برخی ها) برکرسی مقصود و مطلوب تکیه می زنند ، وعده ها معدوم و واسطه ها محو می شوند .گاه وعده های داده شده و مکتوب را انکار می کنند و مصداقی برای مثل ذیل می شوند:
می گویند یک نفر بار باروتی داشت و می خواست از گمرک عبور بدهد که جلوی او را گرفتند و گفتند تو الان داری باروت می بری؟ گفت نه این سیاه دانه است، گفتند سیاه دانه نیست، این باروت است! گفت نه، نیست سیاه دانه است! یک مقدار از باروت را ریختند کف دست خودش و آتش زدند، آتش گرفت و دستش سوخت. باز هم طرف گفت: دیدید سیاه دانه بود.
برخی از افراد جامعه نیز می گویند نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی نوپاست هر چند در این نظام مبارزه با فساد درحدی مطلوب به ثمر ننشسته است ، بعضآ اشرافی گری وجود دارد و برخی از مدیران ارشد دولتی محکوم و در زندانند و رشوه و تبعیض ، فساد سه هزار میلیاردی و قصه و قضیه بابک زنجانی و … وجود دارد ، ولی استقلال و امنیت و کلیات این نظام بسیار ارزشمند و قابل دفاع است،  صاحبان این نوع اندیشه می گویند شرکت در انتخابات ،خود جبهه ای است برای پاسداری از خون شهدا و دفاع از جمهوری اسلامی ایران و هیچ گاه و به هیچ بهانه و دلیلی نباید دشمنان اسلام را شاد و سنگرهای نظام را خالی کرد.
برخی از کسانی که قصد کاندیدا شدن را دارند قبل از موعد و برخلاف قانون فعالیت های تبلیغاتی را شروع می کنند  کاش می شد قوه قضائیه به آنها تفهیم اتهام کند که قانون شکن چگونه لیاقت قوه مقننه را خواهد داشت؟!
کاش نهادی ،اداره ای برای تطبیق وعده های انتخاباتی شکل می گرفت تا هر عالیجنابی که به وعده اش عمل نکند او را به علت عمل نکردن به وعدهای انتخاباتی از گردونه انتخابات ها حذف کنند.
از نظر شریعت مقدس جمهوری اسلامی دروغ کلید همه گناهان و غیبت و تهمت زدن از گناهان کبیره اند کاش اگر نامزدی از نامزدهای انتخابات، مرتکب شدن به گناهان کبیره جزیی از مدیریتش می شود، همچون فتنه گر و ضد ولایت فقیه و عدم احراز صلاحیت به عدم لیاقت او برای پست های مهم دولتی و حکومتی نیز رای داده شود.
نکته ی آخر این که می گویند – و به طنز می گویند- یکی از نامزدهای نمایندگی مجلس یا ریاست جمهوری در نطق انتخاباتی خود خطاب به مردم وعده می داد که «اگر بنده را انتخاب کنید با مارکسیسم، امپریالیسم، سوسیالیسم، اومانیسم، فمنیسم و اپورتونیسم به شدت مقابله می کنم و به هیچکدام از آنها فرصت و اجازه نمی دهم در آرامش و رفاه مردم کمترین خدشه ای پدید آورند»!
در این هنگام، پیرمردی رنجور از میان جمعیت برخاست و خطاب به آقای کاندیدا گفت؛ «پیشاپیش از مبارزه بی امان حضرتعالی با همه ایسم هایی که اشاره فرمودید تشکر می کنم ولی کاش برای روماتیسم بنده هم که بدجوری آزارم می دهد فکری می کردید و برنامه ای داشتید.
حال ای کسانی که به مجلس و بهارستان می اندیشید ، چه برنامه ای برای بی کاری این همه جوان تحصیل کرده دارید؟با تصویب کدامین طرح و لایحه ها می توانید دل این مردم را شاد کنید و بر اعتماد آنها بیفزایید ؟ با کدامین نظارت و با چه برنامه ای می توانید مبارزه با فساد و تبعیض و کاهش ناهنجاریهای اجتماعی از قبیل اعتیاد و سرقت و بیکاری  و… را ریل گذاری کنید؟ چگونه و با چه بیانی دل مردم را به وعده های انتخاباتی جذب می کنید؟
عزیزان کاندیدا!
کوهدشت لرستان دارای مردمی سخت کوش ، دلسوز و قانع و انقلابی است ،اگر نماینده ی شهر ، شورای شهر و فرمانداری و حتی دیگر سازمان ها و ادارات ، دست به دست هم دهند و فقط این همه دست انداز عتیقه شهر را سامان دهند ، عمری شماها را دعا خواهند کرد و درد بی کاری و فساد و تبعیض و …را تحمل خواهند کر

  1. خواننده بلوطستان

    سلام و علیکم یکی از ضعف های نوشتن این روحانی که ظاهرا در همه امورات سرک می کشد این است که گفتارش در شروع و ختم مطلب همخوانی ندارد الان نوشته انتخابات بعد به آسیب شناسی پرداخته و آخرش هم همه را به وحدت دعوت کرده دوستان دو بار مطلب را بخوانید البت اگر حوصله دارید تا متوجه بشید نویسنده گنگ صحبت می کند

    • محمدی وفایی

      سلام علیکم
      پنج نکته را به یاد پنج تن تقدیمتان می کنم :
      یکم:
      لایکلف الله نفسا الا وسعها .این نوع نوشتن هم نهایت وسع بنده است.به یقین شمای ارجمند مقاله و کتاب و مطالب مبهم دیگری را نیز خوانده اید این یادداشت را نیز به لیست ابهام داران اضافه کن.
      دوم:
      گفت شعری ازحافظ را خواندم و گفتم خوب شعری سروده ام؟
      گفت شعری مبهم است !
      گفتم ای جان برادر! شعر از حافظ است !
      گفت چه زیبا سروده است!
      سوم:
      امام علی(ع)فرمودند من به دوقرص نان بسنده می کنم نسل های بعد خواهند گفت اگر علی این همه کم می خورده است آن همه توان از کجا آورده بود! غافل از این که راه صحیح همان است که علی رفته است ولی چون آن نسل ها بیش از علی می خورند و قانون زندگیشان پرخوری است باورشان نمی شود که او این همه کم مصرف کرده است از اینزو خوردن علی با ابهام خواهد شد!حال در جامعه ای که اکثریت قریب به اتفاق راست یا چپ هستند مستقل اندیشیدن ثمره ای جز ابهام ندارد! اگر پستی داشتم و اگر باندی می نوشتم ، ای بسا هیچ ابهامی نداشت!
      چهارم:
      ای کاش آن خواننده محترم بلوطستان نام کوچکش را ثبت می کرد.با نام بودن بهتر از بی نام بودن و مبهم ماندن است.در هرجایی با نام راستین خود رفتن دلنواز خواهد بود. البته شاید آن خواننده ی بلوطستان به درستی انتقادش اعتقادی نداشته است و از نقد شدن آن وحشت داشته است.
      پنجم :
      برای شما که اهل نقد کردن هستید ، همان قسمت های که به آسیب شناسی پرداخته است و آن دو مثلی که ذکر شده است کافی است.

      • مهدی نصیری

        پاسخ شما قانع کنده نبود حیف است در سایت وزین بلوطستان مطالب ناپخته و درهم و بی سروته چاپ شوداسم من هم مهدی نصیری است نویسنده نیستم اما نوشته های حرفه ایی را می شناسم اینکه عکسی از شما چاپ شود و مطلبی را بنویسید هنر نیست هنر نوشته تاثیرگذار است

        • محمدی وفایی

          سلام برجناب نصیری
          در این روزها حرفهای تندی را تجربه می کنیم.به لاریجانی گفتند سگ احمدی نژاد و مشایی بر تو شرف دارد ! او متینانه گفت من شهادتین را گفته ام چگونه سگی از من با شرف تر است!. شما نیز کمی عصبی به نظر می آیید.نوشته اید«اینکه عکسی از شما چاپ شود و مطلبی را بنویسید …»
          به جان خودم جناب بساطی را از نزدیک ندیده ام .از اقوام نسبی و سببی این ابهام نویس نیز نیستند و صدایش را نیز نشنیده ام ولی فقط تصویرش را دیده ام..
          عالی جنابی هم نیستم تا از باب ملاحظه هم شده یادداشت هایم را درج کند.
          همین یادداشت در سایت های متعددی دیگر درج شده است .من هم نمی دانم چرا این یادداشت و سایر یادداشت هایم را به هر سایتی که می دهم درج می کنند!
          جناب نصیری! ای که نویسنده نیستی ولی نوشته های حرفه ای را خوب می شناسید! بنده نگفته ام نویسنده ای حرفه ای هستم.
          هدفم هم چاپ عکس و نوشته هایم نیست و این تهمتی بیش نیست و در قیامت دلیل محکمه پسند نیاز دارید.
          جناب نصیری! معیار خوب و بد بودن یک یادداشت قضاوت شما نیست.
          یادش به خیر کسی گفت می خواهم بروم و همه ی علمای نجف را محکوم کنم ۱
          گفتند چه طور؟
          گفت هرچه گفتند می گویم اشتباه می کنید و پاسخ شما قانع کننده نیست!
          درضمن از کلی گویی پرهیز کنید و موارد ابهام دار را شفاف بیان کنید تا از نقد شما در یادداشت های بعدی استفاده کنم.

          • نصیریان

            نقد من این است که شما باید در نوشته تان یک موضوع را دنبال کنید اگر به دنبال نقد روش تبلیغات هستید همین را نقد کرده و مثال آورده و روایت قید کنید نه اینکه به وحدت کوهدشت به مدیریت و به همه چیز بپردازید بیایید یک مساله را از ریشه دنبال کنید همین نیاز هم نیست ما را به جهنم رفتن بشارت دهید

          • محمدی وفایی

            سلام
            همین یادداشت در کشکان نیوز هم درج شده است بد نیست نظر خوانندگان آن سایت را نیز مطالعه بفرمایید.در ضمن گنگ نویسی بنده( به فرموده شما ) فقط در این خلاصه شد که یک مساله را از ریشه دنبال کنم!اما این که نوشتم در قیامت دلیل محکمه پسند لازم داری و گرنه در باتلاق تهمت فرو می روی از روی دلسوزی بود تا در این دنیاتی فانی بیش از این دقت کنید.(به کدامین دلیل نوشتید این یادداشت ها برای این است «عکسی از شما چاپ شود…؟!»ممنون از جناب بساطی که آن نقد و این جواب نقدها را درج فرمودند.او نگهدارتان

  2. دانشجوی علوم سیاسی

    گروهی از مدیران به جای کار درمانی، حرف درمانی را وجهه همت خود ساختند و اگر در فرایندی شایسته سالار و با لحاظ نمودن مؤلفه‌های تصریح شده در مدیریت اسلامی مورد ارزیابی و سنجش قرار گیرند، یقینا باید جای خود را به افرادی شایسته‌تر بدهند.

  3. مرادی

    انتخابات ها در سطح کلان همینگونه اند گروهی دیگری را نقد و گروهی هم فقط در موسم انتخابات سر و کله شان پیدا می شود

  4. مهندس با سابقه و فعال اجتماعی

    مهندس سالاروند فرمانده ما در انتخابات میباشد و ما سرباز ایشان هستیم .به هر کس که دستور دهد ما رای میدهیم .

  5. نصیریان

    سید جان چرا اینقدر از انتقاد یک خواننده برآشفته شده اید به کشکان هم سرزدم به جز مشتی کامنت شبیه به هم چیزی ندیدم در ضمن دیدگاه همه مردم یکی نیست من انتقاد کردم و راهکار دادم در ضمن نیازی هم از این به بعد نمی بینم که اصلا به مطالب شما اشاره کنم همینطور ادامه بدید

  6. حاتمی

    سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا محمدی و.فایی
    امام علی (ع) : در نامه خود به برخی از استاندارانش می فرمود: قلمهای خود را نازک بتراشید و سطر ها را به هم نزدیک کنید و زیادی کلمات را حذف کنید و در آوردن معانی صرفه جویی کنید و از زیاده روی بپرهیزید که اموال مسلمین تاب و تحمل زیاده روی را ندارد. الحیاه جلد ۲ صفحۀ ۱۹۷

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

بلوطستان | نشریه خبری _ تحلیلی بلوطستان